top of page
IMG_0950.jpg

Ik ben van een (zorg)organisatie

Verdien je Ticket werkt in opdracht van gemeenten en (zorg)organisaties. We bieden diverse maatwerktrajecten met de focus op zelfredzaamheid bij jongvolwassenen. Tevens kan onze methode worden ingezet als dagbesteding, indien de jongere meer behoefte heeft aan ritme en minder aan gerichte doelen zoals een opleiding of werk.

Onze aanpak kenmerkt zich door laagdrempeligheid. We bieden een prettige leeromgeving die aansluit bij de leefwereld en bieden gelijkwaardige coaching door de deelnemers te koppelen aan jongeren met ervaring. 

Ons streven is altijd om de jongere de kans te bieden zich te ontwikkelen tot de beste en gelukkigste versie van zichzelf. Een baan die echt past speelt daar een belangrijke rol in. Daarom werken we samen met lokale reguliere werkgevers, waarbij inclusie hoog in het vaandel staat.

Werken we nog niet samen en ben je geïnteresseerd in wat we voor jouw jongeren kunnen betekenen? Neem dan hier contact op.

Aanmelden van deelnemers kan hier

Impact First

Verdien je Ticket is een sociale onderneming, waarbij maatschappelijke impact voorop staat. Om dit te garanderen hebben we de missie en visie vastgelegd in de statuten, alsmede de zogenaamde 'impactreserve': 90% van de winst blijft in de organisatie en wordt ingezet om de missie te volbrengen.

 

Daarnaast geven we op deze site volledige transparantie door alle relevante stukken te publiceren. Deze zijn hier te downloaden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We bellen je terug!

Dank je wel! We bellen je spoedig!

bottom of page