top of page
IMG_0950.jpg

Ik ben van een culturele organisatie

Onze jongeren steken graag voor jouw festival of organisatie de handen uit de mouwen!

 

Zoek je nog gedreven handjes en wil je graag bijdragen aan een betere toekomst voor jongeren voor wie een gelukkig en zelfredzaam leven niet vanzelfsprekend is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

We zoeken altijd naar toffe werkervaring voor onze jongeren. Zo werken we samen met organisaties zoals 013 Poppodium, Theater De Nieuwe Vorst en Het Zuidelijk Toneel. Ook hebben we al op diverse evenementen gewerkt bij de entree, achter de bar, als gastvrouw/-heer, noem maar op. Samen maken we een match tussen jouw vrijwillige vacatures en de mogelijkheden van onze deelnemers. Jij blij, zij blij.

Coaching

Er is altijd een coach betrokken bij onze deelnemers. De jongere kan altijd terugvallen op deze coach en er is regelmatig contact om de voortgang te monitoren en te sturen. 

 

Dat geldt ook voor evenementen. Waar we ook naartoe gaan, er is altijd iemand waar de jongeren op terug kunnen vallen. Meestal is dat een jongere met ervaring. Daarmee houden we de communicatie met de jongeren zo laagdrempelig mogelijk en zorgen we ervoor dat jouw organisatie niet te veel belast wordt met extra begeleiding.

Er zijn buiten onkostenvergoeding geen verdere kosten aan onze inzet verbonden, maar indien er een vrijwilligersvergoeding wordt betaald zetten we die graag in om de jongeren zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen met coaching, training en werkervaring.

Ben je benieuwd wat we kunnen betekenen voor jouw organisatie? Neem dan hier contact op!

Impact First

Verdien je Ticket is een sociale onderneming, waarbij maatschappelijke impact voorop staat. Om dit te garanderen hebben we de missie en visie vastgelegd in de statuten, alsmede de zogenaamde 'impactreserve': 90% van de winst blijft in de organisatie en wordt ingezet om de missie te volbrengen.

 

Daarnaast geven we op deze site volledige transparantie door alle relevante stukken te publiceren. Deze zijn hier te downloaden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We bellen je terug!

Dank je wel! We bellen je spoedig!

bottom of page