top of page
IMG_0950.jpg

Ik ben een jongere

Verdien je Ticket is er voor jou als je om wat voor reden dan ook niet je draai kan vinden. Het kan zijn dat je met school bent gestopt of dat het niet lukt om een leuke opleiding te vinden. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je thuis zit omdat je werk je even teveel werd. Er zijn talloze redenen waarom je niet lekker in je vel zit. 

Wij geloven er in dat je van werkervaring bij culturele organisaties heel veel leert. We werken samen met de leukste organisaties, zoals 013 Poppodium, theater De Nieuwe Vorst, Hall of Fame en nog veel meer. Er zijn superveel mogelijkheden om een tijdje bij zo'n leuke organisatie te werken, daar zit vast iets bij wat jou goed past!

 

Ook werken we met organisaties die incidenteel werk bieden, bijvoorbeeld in een weekend. Zo gaan we ieder jaar aan de slag bij de vetste festivals en bij de leukste podia. Daar doen we van alles. Denk bijvoorbeeld aan barwerk. Of entreecontrole of gastheer/vrouw. Of gewoon lekker helpen sjouwen. Soms in groepjes, soms alleen. Samen kijken we waar jij je goed bij voelt en waar je natuurlijk het meeste van leert.

Daarnaast helpen we je om de boel weer op de rit te krijgen. Door je te coachen en trainingen te bieden die aansluiten bij wat jij nodig hebt om te groeien tot de beste en gelukkigste versie van jezelf. 

En natuurlijk helpen we je naar een baan of opleiding die echt bij je past!

Heb je interesse? Of ken je iemand die wel een zetje kan gebruiken? Neem dan contact op!

bottom of page