Goejenhandel. 

 Duurzaam design 

 met sociale impact. 

Goejenhandel is een nieuw programma dat kansen creëert voor jong creatief talent. Het biedt ruimte aan jongeren die niet vanzelfsprekend hun talent professioneel kunnen ontwikkelen en vergroot hun kansen op een succesvolle en gelukkige toekomst.

Wat is Goejenhandel?

Goejenhandel is een concept voor een trainingsprogramma en een webshop, waarmee jongeren worden uitgedaagd om hun beste creaties te gaan maken. Ze krijgen daarbij ondersteuning in hun creatieve proces en een kanaal om hun creaties echt te verkopen. Tegelijkertijd biedt het ruimte om hun portfolio en persoonlijke verhaal te delen. 

Goejenhandel is een initiatief van Het Activeringshuis, Buro Werktuig en Verdien je Ticket en heeft steun van het Innovatienetwerk Jeugd Hart van Brabant. 

Samenwerking met ForwART, Tilburg Noord

Als startproject gaan we aan de slag met een T-shirt design challenge. Daarin werken we samen met ForwART, een groot samenwerkingsverband dat Tilburg Noord de komende jaren op de kaart gaat zetten en jongeren uit de criminaliteit gaat houden. Goejenhandel past naadloos bij de doelstellingen van ForwART. We organiseren onze activiteiten in hun locatie aan het Verdiplein 108 in Tilburg Noord.

Kick-off Goejenhandel

Op 14 mei 2021 16.00 uur vond de officiële kick-off plaats op Verdiplein 108, Tilburg. Klik hier voor de flyer.

Blijf op de hoogte

Goejenhandel gaat na een succesvolle pilot door. Houd onze berichtgeving in de gaten om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.