Heb jij creatief talent? 

Lijkt het jou te gek om jouw vette design op een shirt te zien? 

Meld je dan onderin deze pagina aan voor deze dikke challenge! 

 Wie kan deelnemen? 

 Ben je jonger dan 30? En heb je geen creatieve opleiding?

 Dan is dit echt iets voor jou!

 Wat kun je verwachten? 

 Je krijgt enkele trainingen die jou gaan helpen om je design zo  goed mogelijk te krijgen en je creatieve skills een boost te geven! 

 Goejenhandel. 

 Duurzaam design 

 met sociale impact. 

Goejenhandel is een nieuw programma dat kansen creëert voor jong creatief talent. Het biedt ruimte aan jongeren die niet vanzelfsprekend hun talent professioneel kunnen ontwikkelen en vergroot hun kansen op een succesvolle en gelukkige toekomst.

Wat is Goejenhandel?

Goejenhandel is een concept voor een trainingsprogramma en een webshop, waarmee jongeren worden uitgedaagd om hun beste creaties te gaan maken. Ze krijgen daarbij ondersteuning in hun creatieve proces en een kanaal om hun creaties echt te verkopen. Tegelijkertijd biedt het ruimte om hun portfolio en persoonlijke verhaal te delen. 

Goejenhandel is een initiatief van Het Activeringshuis, Buro Werktuig en Verdien je Ticket en heeft steun van het Innovatienetwerk Jeugd Hart van Brabant. 

Samenwerking met ForwART, Tilburg Noord

Als startproject gaan we aan de slag met een T-shirt design challenge. Daarin werken we samen met ForwART, een groot samenwerkingsverband dat Tilburg Noord de komende jaren op de kaart gaat zetten en jongeren uit de criminaliteit gaat houden. Goejenhandel past naadloos bij de doelstellingen van ForwART. We organiseren onze activiteiten in hun locatie aan het Verdiplein 108 in Tilburg Noord.

Kick-off Goejenhandel

Op 14 mei 2021 16.00 uur vond de officiële kick-off plaats op Verdiplein 108, Tilburg. Klik hier voor de flyer.

Aanmelden T-shirt design challenge

Door een email te sturen naar aanmelden@goejenhandel.nl of het formulier hieronder in te vullen kun je je aanmelden voor de challenge. Geef vooral goed aan waarom jij graag mee wilt doen met deze challenge. Tijdens de challenge is er plaats voor 8 deelnemers, dus pak je kans! Let op: aanmelden kan tot 18 mei!

Zorg dat je bij de drie geplande sessies bent op: 24 mei 19.00 uur, 31 mei 19.00 uur en 14 juni 19.00 uur.

Aanmelden

Dank je wel!